Мариус Куркински е тежко болен. Новият моноспектакъл, който бе широко рекламиран, сега е свален от театралната програма за неопредлено време.  Дори премиерата му на 1 ноември не се състоя. Актьорът щеше да играе „Няколко страници“ по Достоевски, но котка му мина път и тя не се състоя.

В официалната страница на актьора във Фейсбук е обявено, че билетите на всички негови почитатели ще бъдат осребрени на касите, от които са закупени. Новата премиера е насрочена за 19 ноември, но вс още не е сигурно ще може ли Мариус да се съвземе.

Никъде не се съобщава какво е заболяването му и може да е банален грип, от който да е получил усложнения. А може и нещо друго.mari

Негови фенове си спомнят, когато гръмна новината, че актьорът е хванал СПИН. Тогава той отсъства цяло лято от сцената и се беше прибрал при родителите си във Варна. Журналисти го дебнеха край родния му дом, успяваха да му направят папаражки снимки, но които изгреждаше болезнено блед и слаб. Накрая близките на акттьора се ядосаха от спекулациите и обявиха, че е хванал хепатит, лежал е в болница и се възстановява вкъщи. Наистина от тази болест въстановяването е трудно, а диетата, която трябва да се пази, е драконовска. В противен случай може да се стигне до цироза.

В момента вариантите е предположенията  се движат от тежка простуда с усложнения до сериозен запой, който е предизвикал чернодробна криза след изкарания хепатит. Идеята за СПИН все още не е гръмнала в медиите, защото въпреки нежната същност на актьора и заявената пред всички се*суалност той все пак е грамотен човек и вероятно знае как да се предпазва от чумата на двайсти, а вече и на двадсет и първи век.

Стискаме палци нежният и талантлив актьор по-бързо да се оправи!

Източник:skandalno.net