Моника Валериева е  много известна в Дупница

Съграждани на нашумялата моделка направиха скандални разкрития, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от “Всеки ден”. Моника се води за новото завоевание на Валери Божинов, а футболистът определено не е първият богаташ, с който моделката се въргаля в кревата.

moni

Според съгражданите на Моника Валериева, тя често се е предлагала на престъпните босове Ангел Христов и Пламен Галев- Братя Галеви, които в момента все още са в неизвестност и са издирвани от Интерпол. Галеви се възползвали от услугите на моделката срещу нищожната сума от 60 лева на час.

Освен това в Дупница се носят и други пикантни истории за Моника Валериева. Според слуховете, моделката била с мъж за първи път на крехката възраст от 9 години. Младежът бил с 6 години по-голям от Моника и цяла Дупница разбрала за преживяванията им след като момчето се похвалило.

От срам моделката едва изчакала да завърши училище, за да се махне от градчето и да отиде в София. В столицата тя се сближава с поп фолк певицата Андреа и одисеята из нощните клубове започва. Моника Валериева твърди, че нито един от слуховете по неин адрес не е  верен, тя никога не се е продавала за пари, няма и да го направи.

Източник:kliuki.bg