На волейболистката й писна от свалките на половинката й с чалгаджийката Лияна

Тервел Пулев май ще се окаже от две стола на земята. След като в продължение на седмици упорито се сваляше с Лияна, преди няколко дена боксьорът най-безцеремонно отсвири чалгаджийката, понеже се сети, че има жена и дете. Оказа се обаче, че жена му Диана няма никакви намерения да стои вкъщи да рони сълзи като отчаяна съпруга. Напротив.

Волейболистката е решила да потърси подкрепа в гадната ситуация не от кого да е, от бившето си гадже. Който, за ужас на Тервел, е звездата на българския футбол Димитър Бербатов. Диана потърсила Бербо, за да му изплаче болката си от предателството. Футболистът, който никога не е крил, че именно Диана е първата му и може би най-голяма любов, с охота я изслушал и успокоил.diana

Бербатов посъветвал Диана да не се тревожи излишно, тъй като не вярва Тервел да си съсипе семейството заради флирт еднодневка с Лияна. Интересно обаче как ли боксьорът ще приеме факта, че половинката му търси за съвет бившия си? Както знаете, преди години Бербатов и Диана имаха кратка връзка.

Двамата се запознали докато Бербо играеше за ЦСКА, а 15-годишната тогава Диана тепърва започваше кариерата си във волейбола. След това обаче пътищата им се разделиха. До ден днешен обаче и двамата поддържат връзка, научиха от “Уикенд”, цитирани от Лайфстайл БГ.

Източник:kliuki.net