Потребителите във Фейсбук са потресени, Македония се гаври с България

Поредната гавра на Македония с България потресе родните потребители в социалната мрежа Фейсбук. Популярна македонска страница публикува карта уж на Македония, според която България на практика не съществува. Отгоре на всичко администраторите на страницата са публикували и следния коментар: “Хайде, харесайте всички, за да види светът…” Явно на братята македонци само това им остана – да мечтаят, шегуват се зевзеци.

Македония-се-гаври-с-БългарияВъпросната пародия на карта предизвика бурни коментари във Фейсбук, които се оказаха много повече от коментарите на македонците. “Историята на тая страна Македония е точно 4 листа, 2 корици и два листа от българската история. Това е България!”, “Тези македонците големи мечтатели бе! Като се окъпят, стават чисти българи. Знаете ли, аз лично съжалявам македонците… горките дръзнали са да крадат история поради факта, че си нямат своя.. Така усилено вярват в нещо, което няма да стане… не са ли наивни? Тая малка провинция никога няма да бъде значима с крадените си истории и с мечтите да бъдат на три морета”, пишат потребители.

Мине се не мине малко време и хоп – македонците блесват с поредната гавра. Явно им е жизнено необходимо да потъпкват нечия история, за да се чувства значими, гневят се родните потребители.

Как мислите, защо братята македонци продължават да се занимават с нас?

от: Полина Ангелова

Източник: razkritia.com