Момче в четвърти клас почина внезапно в двора на местното селско училище.

Страшната трагедия се случи в село Копривлен, Благоевградска област. Около 18:00 часа вчера вечерта децата от селото се били събрали както обикновено да играят в училищния двор. Сред тях бил и четвъртокласникът Ангел К., който видимо изглеждал добре и нищо не предвещавало ужасния инцидент, който щял да се случи. В разгара на играта обаче момченцето неочаквано се строполило безжизнено пред ужасените погледи на своите съученици и приятели, които били истински шокирани от неочакваната трагедия. Децата разказали малко по-късно, че лицето на ученика внезапно посиняло, след което той паднал на земята бездиханен.tok

По първоначално подадената информация от полицията смъртта на четвъртокласника е вследствие на токов удар. В близост до оградата на училищния двор, в който децата от селото играели, имало скъсан и необезопасен електрически кабел, който най-вероятно се е допрял до металната ограда. Момченцето на свой ред се е хванало за оградата и е било убито на място от високото напрежение.

Случаят разтърси всички жители на село Копривлен, които още не могат да повярват в случилото се. От полицията също коментираха, че случаят с убития четвъртокласник ги е разтърсил не по-малко.

Предстои да бъде извършена аутопсия на момчето, за да се определи с точност причината за смъртта му.

От:Константин Серафимов                      Източник:chudesa.net