Андреа хвърли в потрес феновете си със своята тотална неграмотност

Андреа е особено неграмотна!

Това се коментира усилено в мрежата, след като някой зевзек е забелязал как тя преди време е описала сама собствената си професия…

andrea

 

Фолк изпълнителката явно е пропуснала доста уроци, но от друга страна четем, че тя знае цели три езика, видя Kliuki.net. Иха, браво! Ако съдим от профила й във „Фейсбук” български, английски и испански не могат да се опрат въобще на Андреа.

Още малко ще се окаже дори, че тя е полиглот, но за жалост, ако я изпитат истината ще лъсне отвсякъде…
В крайна сметка най-верните й фенове са прави, че от нея не се очаква да е блестяща в правописа, а да пее добре. Дали и в това обаче я бива, не се знае, защото мнозина са на обратното мнение. Ние сме сигурни все пак, че многобройните почитатели на Андреа има защо да си я харесват и причините надали са в нейните редовни евтини провокации.Щом от елементарни български думички си няма понятие, представете си колко знае чуждите?!”, „Потресена съм!”, „Вие от нея грамотност ли очаквахте, аз се учудвам, че има цели 8 верни букви!”, гаврят се с Андреа в нета. Разбира се, че звездата не се дъни за първи път, но тук нещата са меко казано шокиращи.

А вие как намирате тази излагация на неграмотната Андреа?

Източник:kliuki.net