“Много хора отидоха курбан, горките момчета”, това заяви пред БЛИЦ свидетел на взрива, участвал в спасителните действия. Все още обаче не се знае колко са жертвите от взрива на цистерната и дали изобщо има такива. Към мястото на инцидента пътуват поне пет автомобила на Бърза помощ.

По времето, когато е избухнала цистерната, в района е имало служители на пожарната, които са се опитвали да изгасят остатъчните пламъци и да локализират инцидента.
cisterna
Репортер на БЛИЦ, който е на мястото на събитието, предаде, че летят отломки от взривената цистерна, а в радиус от един километър се стелят сажди от небето.

След взрива очевидци са видели на около 100 метра от пожара да тича мъж с разпокъсани дрехи, който се е свлякъл на земята. Веднага на място е дошъл автомобил и го е отдалечил от инцидента.

Почти в цяло Езерово са изпочупени стъклата от ударната вълна. Хората са в паника, жени плачат, обитателите на селото са се събрали на едно място и едни други се питат какво се е случило, предаде репортер на БЛИЦ. Отцепен е районът от самото Езерово до разклона за Тополи.

Източник:scandalplus.com