Примата е преживяла тежка животоспасяваща операция на млади години, която я оставила стерилна.

След дълги години на спекулации около личността на Лили Иванова и хилядите слухове, че е родила дъщеря, която лично тя е затворила в психиатрия, истината излезе наяве. Един от най-близките хора на естрадната прима – бившият й съпруг Здравко Радоев, сложи край на всевъзможните догадки и приказки. Мъжът сподели в откровено интервю за вестник “България Днес”, че слуховете, че Лили има тайна дъщеря, която крие в психиатрия, са напълно безпочвени.

Радоев опроверга категорично клюкарите с малко известен факт от младостта на певицата.

lili

Оказва се, че когато е била женена все още за първия си съпруг Георги Павлов, звездата е трябвало да бъде оперирана по спешност цели два пъти, като причината са били много тежки женски проблеми. Втората операция, която се е случила, когато примата е била на турне в Петрич, буквално е била животоспасяваща. Радоев споделя, че Лили е получила много тежък кръвоизлив и ако не е била навременна намеса на местен лекар, е можело да се стигне до фатален край.

Въпросната операция обаче лишила Лили от възможността да има деца.

Радоев все още е един от най-близките хора на Лили. Двамата се чуват редовно по телефона, а мъжът разкри и друга ревниво пазена тайна – точната дата на раждане на певицата. Бившият й съпруг издаде, че това със сигурност е 24 април 1939 г.

Източник:razkritia.com