antКрасивата Антония Петрова този път наистина успя да ни изненада приятно като запя и тресна в земята всички чалга певици с чар и излъчване. Преди броени часове тя оповести, че има намерение да завладее музикалния бизнес, стартирайки собствена солова кариера.
За разлика от друг път, това изказване на сегашната г-жа Бередина не скандализира обществото, а й спечели хиляди нови почитатели. Защото беше категорична, че в никакъв случай няма да пее чалга, а в репертоара си ще наблегне на естрадна музика и руски романси.
„Ако някой си мисли, че съм готова да падна толкова ниско и да пея чалга, жестоко се лъже! За мен да се кача на сцената и да заграча като онези псевдо изпълнителки е равно на национално предателство. На света има много по – хубави и романтични песни, които наистина си заслужават да ги изпееш” – коментира накратко бъдещите си планове Антония Петрова.
Припомняме, че само преди седмица красивата манекенка обяви, че има намерение да атакува и политиката. Тогава тя разкри, че семейството й отдавна има интереси в тази сфера, които тя възнамерява да доразвие. Антония Петрова се изказа с нескрито възхищение към всички жени – политици, които първо са постигнали реализация в професиите си, а след това са успели и на политическото поприще.

източник: lubopitno.org