ийнейджърката от село край Благоевград е в кома след злоупотреба с алкохол по време на диета
18-годишно момиче е в кома след препиване. Тийнейджърката, от село край Благоевград, злоупотребило с алкохол по време на строга диета, съобщи кореспондент на БГНЕС от Благоевград, цитиран от Vesti.bg.

Девойката в неделя вечер била на купон, където компанията поливали щедро с големи количества домашна ракия, разреждана с бира. Момичето от село Падеш, се прибрало в дома си около 5 часа сутринта в понеделник. Целият ден тя не могла да стане от леглото. Вечерта получила убийствено главоболие.

Тийнейджърката имала проблем с килограмите. OLYMPUS DIGITAL CAMERAТя била на строга диета и глад, като не консумирала никаква храна от три дни преди купона. По думите на останалите участници в запоя, никой не се е оплаквал от проблеми.

Около 3 часа тази нощ момичето е било прието в Спешното отделение на МБАЛ в Благоевград, като малко по-късно тя изпаднала в кома. Лекарите я поставили на командно дишане и около 06:15 часа сутринта е откарана в реанимацията.

Според лекуващите я доктори, момичето има някакво увреждане на мозъка, което все още не е диагностицирано, тъй като и Ядрено-магнитния резонанс, и рентгена в болничното заведение не работят през нощта, а лаборантите и лекарите са на повикване.

Източник:chudesa.net