Гафът на предаването беше огромен и недопустим

Чутовен скандал разтърси екипа на най-гледаното риалити у нас Вип Брадър. Гафът, заради който избухна “голямото мъмрене” на водещ и режисьори, бе огромен и недопустим. А именно – снощният резил с наквасеният като мотика светски лъв Денди, по време на вечерния лайф.

Денди се появи в студиото пред Ники Кънчев откровено насвирен с порядъчно количество огнена течност и буквално събра очите на присъстващите в залата и милионите телевизионни зрители.

wip

Останалите коментатори в студиото останаха потресени от поведението му, а бившата Мис България Таня Карабелова се превърна в негова жертва. Денди непрекъснато я обиждаше, заваляйки думите, като в същото време отпиваше вино от специалната си сребърна чаша.

Наложи се водещият Ники Кънчев буквално да му я изтръгне от ръката, за да спре да пие, а после да го “връща към живота” с вода, кафе и айран.

Вместо да коментира случващото се на екрана и поведението на съквартирантите в Къщата, Денди нон-стоп си искаше чашата от Ники Кънчев, който се чудеше как да го озапти, за да не стане резилът още по-голям.

Източници, близки до формата, разказват, че след предаването се е вдигнал грандиозен скандал и дори е имало обвинения към водещия, че не са сменили Денди с друг коментатор и умело да го изритат от студиото.

Източник:razkritia.com