Алисия хвана първия самолет за страната на Лалетата, веднага след като научи, че Ники е пострадал.

Любовта на Алисия и Ники Михайлов е подложена на ново изпитание. Но както се казва, истинската връзка трябва да преодолее не едно и две препятствия, за да докажат влюбените предаността си един към друг. Вратарят на холандския футболен клуб “Твенте” и прелестната поп фолк дива в момента се отдават на взаимни грижи, след като Ники претърпя тежка контузия на терена.niki

Само дни след като Алисия се превърна в игрив Купидон и събра двама млади в брак на един от своите концерти, красавицата вече е в Холандия, където половинката й има нужда от нея. Певицата поставя любовта на първо място пред всякакви служебни ангажименти. Поради тази причина Алисия хвана първия самолет за страната на Лалетата, веднага след като научи, че Ники е пострадал.

Под ласките на своята принцеса футболната звезда чувства, че възстановяването му ще бъде пълно. Алисия действа по-добре от всякакви терапии, категоричен е Михайлов. За него загрижеността на изгората му е по-ценна от всякакви лекарски съвети. Алисия пък е сигурна, че мъжът на сърцето й съвсем скоро отново ще бъде на крака и ще брани достойно холандския футболен тим “Твенте”. Изпълнителката на “АРА Мюзик” е много по-спокойна сега, когато вече е заедно с пострадалия Ники и се заклева, че ще направи всичко по силите си да го излекува на сто процента от коварната травма.

Източник:kliuki.net