Преслава втрещи с талия като на Жива Барби, а феновете й буквално са потресени от гледката – толкова е зле.

Преслава втрещи с талия като на Жива Барби!

Певицата отслабна скоростно и вече не е никаква новина, че започна да плаши хората… Тя самата пък твърди, че си се харесва такава, явно килограмите отдавна са й били комплекс.

„Не знае ли колко е опасно това, после докато се усети и ще е тръгнала към дъното…!”, „Тя вече е на дъното, според мен, трябва да се вземе в ръце, защото няма реална преценка за тялото си!”, оплакват я в мрежата.

Някои забелязаха, че талията на Преслава е станала като на оса, даже по-зле – като на Жива Барби.barbi

Вманиачените да изглеждат като кукли си вадят ребра, за да докарат такава обиколка, а Преслава си го причини сама с жестоки диети и пълно изтощение от нощни участия. Тя не ще и да чува, че трябва да качи, казва, че не е болна, но мнозина я подозират в анорексия.

Както Kliuki.net писа, Преслава станала така строга към себе си, след като Мария Игнатова я наранила с думите си. Бившата на Петко Димитров разкритикувала пайнерката, че е прекалено дебела, когато я попитали дали я одобрява като приятелка на съпруга й.

От тогава насам фолк звездата е като омагьосана и изпада в нервни кризи, ако хапне нещо по-калорично, раказват нейни приближени. Всички се опитват да я спасят от лапите на чудовищното залитане в крайности, но засега безуспешно…

Вижте сами как Преслава втрещи с талия като на Жива Барби!

Източник:kliuki.net