Разтърсващо предупреждение отправиха руските учени проф. д-р Виктория Попова и д-р Лидия Андриянова. Според тях на човечеството предстои серия от катаклизми, като те ще стартират от САЩ.

Първата стихия ще бъдат вълни цунами, които ще ударят източното крайбрежие на Съединените щати.

“Според нашите 15-годишни изследвания в периода 21 август – 5 септември 2011 г. може да се случи първият от предварителните катаклизми на планетата – извънредно събитие с невероятна сила”, пишат руските учени от агенция “Блиц”.

“Катаклизмът може да засегне източното крайбрежие на САЩ, Япония, Австралия и други страни”, добавят те.

Учените подробно обясняват, че критичен спад в магнитното поле на Земята ще доведе до катастрофални събития в световен мащаб. Извънземни цивилизации са предложили на човечеството единствения път за бягство в навечерието на тези глобални катаклизми.

apokalipsis

По време на своите дългогодишни изследвания те са открили два ключа, аналогови и цифрови, за декодиране на житните кръгове и пиктограми на извънземни върху камък.

Сред тях са каменните кръгове на Стоунхендж и Ейвбъри във Великобритания, Мачу Пикчу, линиите на Наска в Перу, пирамидата Чичен-Ица и пирамидите на Луната и Слънцето, в Мексико и Великденските острови.

Пиктограмите на извънземните представляват предварителна информация за развитието на съзнанието, а житните кръгове са за прехвърляне на информация за спешни случаи и инструкции за спасение.

След декодирането на стотици пиктограми, разпръснати по целия свят, руските учени са съставили и речник от над 250 символи.

Извънземни цивилизации прогнозират три предварителни катастрофи, които ще бъдат последвани от глобални катаклизми.

Чуждоземците предупреждавали, че нашата цивилизация трябва да бъде информирана предварително за сценария на глобални катаклизми и началното събитие.

Първият предварителен катаклизъм ще бъде свързан с прекъсване на глобалната система за комуникация – телефон, интернет и пр.

Ще последва катастрофално сеизмично събитие, което ще се излъчва от западното крайбрежие на Перу в района на бразилската магнитна аномалия в пресечната точка на теченията Хумболт и Ел Ниньо в Тихия океан.

Територията на САЩ от Мексиканския залив и Големите езера ще бъдат заличени в резултат на цунами. Това твърди и известният американски пророк Едгар Кейси.

Тази катастрофа ще има опустошителен ефект върху целия централен и южно тихоокеански регион, с вероятност мегацунамито да удари източното крайбрежие на Нова Зеландия, Австралия и Япония.

Вторият и третият предварителни катаклизми ще бъдат много по-силни.

Източник:sanovnik.bg