света има само 4 такива самолета, един от тях летя след атентатите срещу кулите близнаци на 11 септември 2001 година

Изглежда най-очакваната новина от последните дни е на път да се превърне във факт. Войната със Сирия е пред своето начало. Стряскащата информация за нула време обиколи света след като американски самолет Джъмбо Е4В е бил засечен в турската военна база Инджирлик, съобщават от БЛИЦ. На разговорен език този модел летателни машини са известни като самолети за края на света, тъй като са проектирани и оборудвани по начин, който им позволява да участват в евентуален ядрен конфликт.samolet

В света съществуват едва четири Джъмбо Е4В, а един от тях летя след атентатите срещу кулите близнаци на 11 септември 2001 година. Въпросът е какво прави една от тези машини в Турция, едва на няколко километра от границата със Сирия? Според запознати това е поредното доказателство, че военният конфликт ще избухне с пълна сила до няколко дена.

Припомняме ви, че в няколко американски медии се появиха съобщения, че от утре се очакват масирани удари по Сирия, които ще продължат в рамките на следващите три дена. От Белия дом обаче опровергаха тази информация, заявявайки, че президентът Барак Обама все още преценява ситуацията.

Източник:razkritia.com