Петгодишната връзка между Алекс Раева и Слави Трифонов се оказа черното петно в съзнанието на певицата. Въпреки изпепеляващата любов навремето, сега тя дори не иска да си спомня името му и признава, че отдавна го е изхвърлила от живота си. Категорично отказва да разкрие каквито и да било подробности, молейки журналистите никога да не споменават пред нея за шоумена от плевенското село Тодорово.aleks

Щастливо обвързана с настоящия си интимен и професионален партньор диджей Дончо, Алекс просто не иска да говори за Слави. Това от своя страна поражда поредица от пикантни слухове, от които косите ти могат да настръхнат.

Според най – зловещия от тях, тя е подписала договор с огромни неустойки, че никога няма да разкрие какви са били истинските ѝ отношения с Дългия. Според други пък споменът от съжителството им е толкова тежък, че ако може ще го заличи окончателно от съзнанието си. Именно разочарованието в любовта принудило певицата да скъса окончателно с бившия си избраник – напускайки дома и предаването му.

Близки разкриват, че съвсем наскоро Слави Трифонов направил опити да поднови приятелските си отношения с Алекс Раева, но тя била категорично против. Оплакала се пред свои приятелки, че той на няколко пъти звънял по телефона с покана да се видят на кафе, но нищо на света не можело да я накара да приеме поканата му.

Източник:skandalno.net