music-jennifer-lopez

Стрелба е била открита по време на интервю с Дженифър Лопес. Неизвестен е стрелял, докато латино дивата е давала интервю във Форт Лодърдейл, Флорида.

Джей Ло снима новия си клип към песента „Live It Up” заедно с рапъра Питбул. Снимките стартираха преди дни на плажа на щатския курорт. В галерията ни може да видите, че очевидно Джей Ло се забавлява по време на снимките и очевидно – не е подозирала по никакъв начин какво ще предстои.

Докато латино дивата е давала интервю между снимките, е била открита стрелба по нея, пишат медиите в САЩ. Новината потвърди и журналистът Роб Марчиано, който побърза да пусне съобщение в Twitter и да успокои, че певицата е добре.

Няма пострадали от присъстващите на плажа снимачен екип и фенове, пише Марчиано. Полицията разследва случая, като издирва стрелеца.

Остава да разберем дали стрелбата не е част от сценария на новия клип на Джей Ло или просто умел начин за привличане на вниманието именно към новия й проект. Или просто поредният луд американец, който притежава оръжие, е решил да си разчиства сметките.

източник: inews.bg