Видеото взриви нета

Шофьор на автобус накара обществото да настръхне.

Хората предполагат, че въпросният водач на превозното средство е превъртял, тъй като човек с нормално мислене не би могъл да извърши подобно действие.
Цялата история тръгнала от там, че на шофьор на автобус му омръзнало от недисциплинирани колеги на пътя, които не спирали да го засичат и да му отнемат предимството.

Заради това той решил да вземе най-накрая нещата в свои ръце.
В един момент той спрял да е толерантен на пътя и започнал да блъска с автобуса си всяка една от колите, които по някаква причина му се изпречат на пътя.

На този етап все още не е известно в кой град се случва цялото това недоразумение.bus

Знае се само фамилията на въпросния водач на автобуса – Волов, тъй като именно той е автор на клиповете, които взривиха нета.
Той е поставил нарочно камера в общественото превозно средство, която записва всяко едно от прегрешенията му на пътя, породено от недисциплинираността на останалите водачи на пътя, пише Блиц.

Към момента на сайта на Волов има публикувани 18 подобни случая. Видеото сочи, че водачът умишлено потрошава движещите се пред него автомобили.
Мнозина от потърпевшите шофьори се вбесяват от постъпката на шофьора от градския транспорт и слизат от автомобилите си с идеята да го накажат за постъпката. Те обаче се отказват веднага щом видя физиката му.

Източник:razkritia.com