mariq

Модата на кокошето дупе вече отмина и явно певицата не се чувства комфортно с надута уста

Устните на Мария май са експлодирали и на тяхно място е останало някакво подобно на уста недоразумение. Доста подигравана заради силикона, с който ги беше напомпа до неузнаваемост, сега Мария се появи със спихнали и съвсем изчезнали джуки. Феновете й са в шок и се чудят какво се е случило. Не са малко случаите на изтичане на силикон и е възможно й при Мария да се е случил такъв инцидент.

Другият вариант е пластична операция за намаляване на устните. Мария няколко пъти е споменавала, че има намерение да си махне силикона от там. Модата на кокошето дупе вече отмина и явно певицата не се чувства комфортно с надута уста. А и винаги може да си инжектира наново. Според запознати, тя имала намерение вместо силикон да пробва да ги напълни с хиалуронова киселина, която след време се абсорбира от организма.

Като я гледаме по-скоро си е махнала силикона, без да сложи нищо на негово място и устните й имат по-странна форма от когато и да било. Явно фолк звездата няма да се спре и ще експериментира с лицето си. Въпроса е до кога организмът й ще

търпи подобно издевателство.

 

източник: kliuki.net