facebook-reklama

Създателят на Facebook Марк Зукърбърг зарадва потребителите на Facebook с нова придобивка

Новата придобивка представлява търсачка, с помощта на която потребителите на Facebook ще могат да търсят и намират онази информация, която им е е необходима, писаха от fakti.bg.

За разлика от търсачката на Google, търсачката на Facebook ще бъде съобразена с изискването за конфиденциалност.
Това означава, че потребителят, който е решил да търси някаква информация, ще може да получи само онова съдържание, което авторът е приел да сподели с останалите потребители.

Въпреки това, от централата на Facebook са убедени, че потребителите ще останат доволни, защото Марк Зукърбърг и останалите служители на компанията гледат на Facebook като на огромна база обществени данни, в която всеки потребител може да намери онова, което търси.

Сред търсената информация може да има данни за музика, филми, спортни събития и други, които нашите приятели харесват.

Днес ще бъде представянето на новата търсачка към Facebook в централата на компанията в гр. Менло Парк, щата Калифорния.

В началото търсачката ще бъде с ограничено приложение в бета версията, но на по-късен етап ще бъде усъвършенствана и с по-широко приложение.

101-годишната Флорънс Детлър е невероятно щастлива от срещата с Марк Зукърбърг. Тя не престава да се хвали на своите близки и познати, защото е най-възрастният потребител на Facebook.

източник: chudesa.net