Здравко Косъма или  по-точно Александър Сано даде интервю, в което сподели, че героят ще възкръсне.

Александър Сано, заедно с неговия  колегаМариан Вълев, по-известен като Кукатанаправиха обиколки  на много български градове и проведоха интересни срещи с техните фенове.

Единият от първите въпроси,  които публиката задава е свързана с образа на Здравко Косъма. Дали Здравко Косъма ще възкръсне отново е много важно за почитателите на култовия сериал “Под прикритие“.kosama

Александър Сано твърдо отрече Здравко Косъма да възкръсне под формата на някакво зомби, например. Този персонаж отново ще  се появи в новия сезон на “Под прикритие“. Но, актьорътАлександър Сано има подписано споразумение с продуцентите, така че той не може да издава фирмена тайна. Затова отказа да разкаже повече любопитни подробности.

Този факт оставя в напрежение и в огромно трепетно очакване зрителите, за да разберат какво предстои да се случи в следващия сезон на “Под прикритие“.

Разумно е героят Здравко Косъма, превърнал се в любим на млади и стари, да не бъде погубен завинаги.

Александър Сано – Здравко Косъма и Мариан Вълев – Куката заснеха видео, в което призовават гражданите да не продават своите гласове. Среброто е категоричен, че повече от 20 години ние живеем в един истински хаос и ад. Това нещо трябва да свърши един път завинаги!

Източник:chudesa.net