Този път потребител е платил за 61,200 л гориво, побрано в резервоар с вместимост от 60 литра

Поредна измама лъсна на бензиностанциите. Този път наблюдателен клиент е платил за 61,200 литра гориво, което се е побрало в резервоар с вместимост от 60 литра. Потребителят си е направил снимка на касовата бележка и на документите за колата, в които са вписани техническите характеристики на автомобиламу, разкри БЛИЦ.

Измамниците са бензиностанции „ЕКО”.Любен си заредил до горе резервоара на колата, където се оказало, че налял с 1,200 литра повече от вместимостта на резервоара му. Той направил снимките на 1 ноември 2013 г., пише tribali.info.izmama

След като се натъкнал на тази нередност Любен запитал служителката на бензиностанцията как е възможен подобен парадокс, на което дамата упорито го убеждавала, че дизела е налят в колата му, споделя „опареният” клиент.

Според потърпевшият, единственото обяснение е резервоара му с годините да увеличават обемите си или, че бензиностанции „ЕКО” мамят своите клиенти с количеството гориво, което зареждат.

Накрая Любен призова всички шофьори да внимават къде зареждат.

Само преди няколко дни писахме, че друг потребител е успял да зареди гориво 0,880 литра в бутилка от безалкохолна напитка с вместимост от 0,500 литра.

Източник:chudesa.net