Цецка остана изумена от скандала, който предизвикаха клипчета с пиянските й изцепки

Тайното видео е от 2009 година, веднага след победата на Бойко Борисов на изборите. Клипчето бе разпространено мълниеносно в интернет сайтове и очевидно е заснето от присъстващ на купона. От видеото се вижда как Цачева призовава актива на партията да пее „Цъфнал ГЕРБ”, а тя разпалено дирижира изпълнението.cecka

„Не мога да разбера какво точно се е случило. Вие някога били ли сте на купон? Ами като сте били, не намирате ли за нормално да се пее? Не сме крещели обиди, не е имало цинизми. Просто нормална веселба между приятели, за да отбележим голямата си победа на изборите” – заявява пред „Уикенд” бившата председателка на парламента Цецка Цачева.

„Обидена съм от заглавията в изданията, че съм била пияна. Как ще съм пияна – та аз алкохол не близвам! Разбира се, че не помня минута по минута въпросната вечер, най-много да съм се чукнала за наздраве с колегите. Много е паднала българската журналистика, щом представя като новина един банкет преди 4 години” – заявява пред изданието Цецка Цачева. Остава загадка защо наистина това видео се появява след мандата на ГЕРБ.

Източник:razkritia.com