Певицата пак сгафи пред камерите

Пореден гаф вписа в биографията си фолк певицата Андреа. Изпълнителката си направи нова фотосесия, на която мистериозно защо напълно липсваха женствените й извивки. Феновете на певицата със смях коментират, че от бюста на фолк дивата не е останало нищо. И блондинката е плоска като дъска.

andrea

Къде пак го затри“, майтапят се потребители в мрежата. Това не е първият случай, в който изпълнителката се вталява с фотошоп.При една от последните си фотосесии, изпълнителката пак бе решила да отслабва със същата процедура. В резултат на което мнозина решиха, че си е махнала силикона и със седмици бе принудена да обяснява, че не е така.
Пухкавата блондинка тези дни си пусна снимки, на които прилича досущ на холивудската каскадьорка Стелла Ангелова. Зевзеци обаче коментират, че освен прическата, блондинката е взела и плоската й фигура.лява с фотошоп. При една от последните си фотосесии, изпълнителката пак бе решила да отслабва със същата процедура. В резултат на което мнозина решиха, че си е махнала силикона и със седмици бе принудена да обяснява, че не е така.

„Слаба е като клечка, а отпред никаква я няма“, смеят се потребители в мрежата. Обидена певицата си пусна снимки, с които недвусмислено показа,

че формите й са си на мястото и всичко е просто ефект от фотошопа.

Това обаче не попречи във виртуала да я разкритикуват и за болезнено слабата й фигура. Макар и само на снимки да изглежда толкова тънка Андреа понесе доста крити, че влия зле на подрастващите с визията си на анорексичка.

Източник:kliuki.net