Екшънът се е разиграл пред очите на Азис

Новината, че Валери Божинов е бил пребит по-рано днес, разбуни медийното пространство. Оказа се обаче, че това е просто поредният слух за футболиста и той не се е замесвал в никакви подобни случки. Жертвата на побоя, разиграл се в ранната съботна сутрин, е собственикът на кръчмата “Каручката” в Пловдив – Валери Ненчев, по-известен с прякора си Главата.

waleri

Върху него се нахвърлил колегата му – собственикът на намиращото се в непосредствена близост нощно заведение “Билионер” Радослав Йорданов. А причината за гнева на Йорданов се оказала тривиална – място за паркиране. Около четири часа сутринта Йорданов излязъл извън заведението си, за да изпрати гостуващата звезда Азис. Колата му обаче била запушена от собственика на “Каручката” Главата.

 

Това довело до размяна на остри реплики между двамата, а напрежението ескалирало дотолкова, че двамата баровци се сбили. Йорданов, като по-едър, успял да надделее и да нанесе сериозни удари на опонента си. Единствено навременната намеса на полицията и охранителната фирма предотвратила по-голям екшън, предават от БЛИЦ.

Източник:razkritia.com