chalga

Отпуснатите пари от ЕС няма да бъдат използвани за гръдни инплатни

Както стана известно, “Пайнер Медиa” ООД бе одобрена да получи почти 1 млн. евро финансиране от Европейския съюз като бенефициент по Оперативна програма “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”.

Сумата се дава за запазване на лидерските позиции в подготовката и реализирането на качествен медиен и музикален продукт не само на родния, но и на международните пазари, в които телевизия “Планета” се излъчва.

Списание “Economist” твърди, че проблемът с фирма „Пайнер” се е задълбочил и дори самият Митко Димитров – управител на звукозаписната компания е решил да върне парите, които са му отпуснали, само и само споровети и дебатите по темата да спрат, тъй като всички в страната са се нахвърлили отгоре им с нападки и обвинения.

Ясно, е че много хора в страната ни отричат поп фолка като жанр, равен с останалите в България, заради

самите певици, песните, текстовете, лекото поведение и нещата, на които учат подрастващото поколение. Факт е обаче, че много хора слушат тази музика и парите им са отпуснати не за силиконови инплатни и подобрения на изпълнителките, а за озвучение и по-надеждна техника, пишат още от inews.bg.

Факт е също, че когато става въпрос за чалга, нейните изпълнители са изключително задружни и не се оставят да бъдат смачкани от всичките тези обиди по техен адрес. Обединяват се, за да докажат, че те са фактор в страната ни!

източник: pravda.bg