Подиграват Никола, че е под чехъл.

Зрителите на „Къртицата“ се скъсват да се подиграват на съпруга на Емануела. Още от първия ден Никола се оказа мъж под чехъл. Всички с нетърпение очакваха да разберат как се разбират двамата съпрузи и каква съпруга ще бъде певицата. Бързо стана ясно кой е „шефът“ в семейството.

Още с първите си изяви в „Къртицата“ Емануела не спря да хули майката на мъжа си. А бедният Никола нито веднъж не й скара за обидите към родителите си.

емануела

На всичкото отгоре, когато Никола се разколеба за телевизионната сватба, певицата вдигна такъв скандал, че и на зрителите им пламнаха ушите от пиперливите й изказвания. Емануела даже захвърли пръстена и реши, че ще се развежда, само защото не е на нейното.

Ден по-късно Никола цъфна с влажен поглед букет цветя да моли за прошка. И откакто е в предаването се спира да се просълзява с повод и без повод, пишат от hotarena.net.

В мрежата не спират да се подиграват на Никола, че е оставил жена му да го командва „Може ли един мъж да позволява в ефир да говорят така за майка му? Нищо мъжко няма в него.“, пишат потребители в мрежата. „Тоя е абсолютен льольо“, коментират други. Трети направо съжалиха младежа и заявиха, че бракът им едва ли ще издържи дълго.

Източник:kliuki.ws