BB

Певецът Стоян Михалев взриви интернет пространството с шокиращото признание, че лично Бойко Борисов е изнудвал негови роднини – предприемачи преди години и то с бухалка в ръка. Изпълнителят прочул се с хита си „Вярвам в теб” разказа потресаващата история за участието на бившия премиер в рекетьорски групи, карали представители на дребния бизнес да си плащат, за да си запазят бизнеса.

В своя „Фейсбук” профил той написа, че има негативно лично отношение към Бойко Борисов именно заради този случай и първата му среща с него е била, меко казано, драматична.

„Ето я моята лична история. Искам да разберете, защо често наричам Бойко Борисов мутра и защо отношението ми към него е толкова лично. До средата на деветдесетте години не бях чувал името му. Мои роднини от Перник в онези смутни времена решиха да отворят гаражно магазинче в блока си, както правеха много други. Всичко върви нормално, докато един ден в магазина им нахълтват дузина яки момчета с бухалки в ръка, предвождани от очевиден тартор. Именно той казва на моите хора, че иска пари от оборота всеки месец, а ако откажат – ще имат проблеми.

Естествено те отказват, но тогава ги предупреждават да си помислят, защото имат една дъщеря. Тогава те ми казаха, че това е Бойко Борисов”, пише Стоян Михалев.

В крайна сметка роднините на певеца решават да прекратят бизнеса си, разпродават всичко и затварят гаража. Стоян Михалев си спомня още, че когато Бойко Борисов е избран за ген. сек. на МВР роднините му се обаждат и категорично заявяват, че именно той е човекът, извършил рекета.

„За мен този винаги ще бъде само една мутра. Никога не мога да забравя това”, споделя още певецът.

Мненията в интернет се раздвоиха. Някои от приятелите на Михалев го поздравиха открито за смелостта да разкаже тази стресираща всеки здрав разум история, други го обвиниха, че си съчинява поради някакви си негови причини. На нас остава да си направим изводите какви хора ни управляват и вземат решения за благото на родината.

източник: skandalno.net