Чочо Попйорданов е направил опит за самоубийство. Това е една от версиите, които се коментират в арт елита на България, минути след като се разбра, за ужасният инцидент с великия актьор,  научи HotArena.net.

 

Чочо беше намерен в късният следобед в събота,  в района на гробищата в кв. Бояна. В този квартал се намира и къщата на Попйорданов.  Свидетел разказа, че е видял как той се движи заднишком, след което пада от височина 2 метра и половина.  Според очевидци той съвсем съзнателно се е насочил към пропастта и е осъзнавал какво прави.

 

chocho1

При падането Чочо получи жестоки контузии-  двустранна мозъчна контузия, двустранно счупване на черепните кости, вътрешно черепен хемтом, счупвaне на черепната основа, контузия на белия дроб и с едно счупено ребро.

 

Приет е в Пирогов в критично състояние и е поставен на командно дишане в централната реанимация. Сърдечната му дейност се поддържа с медикаменти. В реанимацията в Пирогов беше лекуван цели два месеца през миналата година и самбистът Благой Иванов-Багата.

 

В началото на април тази година Чочо загуби майка си Катя Попйорданова. Жената прекара дълги години прекара в мъки в инвалидна количка.

 

Блестящата педиатърка е получила инсулт още преди години, а състоянието й е било тежко до последните й дни.

 

„Много ми е тежко, но няма да се отчайвам“, сподели тогава Чочо. За никой от неговите приятели обаче не беше тайна, че той тушираше мъката си с огромни количества алкохол. Заради пиенето Чочо има и цероза. При приемането му в Пирогов също е вонял на спирт.

 

Утре на връх Великден ръководството на „Пирогов” ще даде пресконференция, на която ще съобщи подробности за състоянието на актьора.

ПАК КАЗВАМЕ, ЧЕ ТОВА Е ЕДНА ОТ ВЕРСИИТЕ! НЕ СЕ ЗНАЕ С ТОЧНОСТ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО!

Източник: HoAarena.com