Уникалната фотография, представяща как новороденото хваща пръст на акушер, докато се излиза от корема на майка си, обиколи световните медии

Чудото на новия живот и жаждата за бъдеще представя тази феноменална снимка. Уникалната фотография, представяща как новороденото хваща пръст на акушер, докато се излиза от корема на майка си, обиколи световните медии, след като родителите са я публикували в социалната мрежа Facebook, разкри iNews.bg, като се позова на „Дейли мейл”.

bebe

Щастливата майка Алиша Аткинс е родила своята дъщеричка на 9 октомври с цезарово сечение. Кадърът е запечатан от развълнувания татко Ранди. Той е уловил и първата глътка въздух на своето момиченце, което е хванало пръста на акушера.

По време на раждането, споделя таткото, докторът извикал, че бебето е хванало пръста му. Ранди веднага пригласил апарата си и заснел този феноменален миг. Снимката се оказа наистина невероятна, сподели щастливият баща.

Ранди, съпругът на Алиша, е професионален фотограф. След раждането, родителите пишат в профила си в социалната мрежа Facebook, че в този момент, когато водите й са изтекли и раждането е започнало,бебето подало глава от корема й и сграбчило пръста на доктор Сойер, а таткото е запечатал това чудо на новия живот.

Източник:chudesa.net