Звезда стана жертва на болната амбиция на македонците

Поредната изцепка на македонските братя всяха сериозен смут.

По стара традиция, те посочиха поредната световноизвестна личност като македонка.
От публикацията в днешното издание на македонския вестник „Вечер” бе публикуван материал, който гласи, че популярната изпълнителка Шакира е с македонски корени.

Припомняме, че преди време те най-безсрамно си присвоиха и нашенския футболист Димитър Бербатов. Ако се вярва на писанията им, то в един момент ще излезе, че светът е произлязъл от Македония .Според информацията, поместена в изданието, бащата на популярната певица Уилям Мебарак Чадид бил наполовина македонец, наполовина ливанец, пише Блиц.

Материалът в медията бе посветен на известните личности, които имат македонски корени или поне така твърдят братята македонци.shakira_44
Дали обаче някой е повярвал предвид, че в това отношение са повече от безскрупулни е друг въпрос.
Статията бе поместена под дръзкото заглавие “Шакира е македонка, а Рита Ори от Косово”.

В публикацията се отбелязва, че няма начин сред най-хубавите жени в света да няма и такива, чиито корени водят от Балканите.
Освен Шакира, жертва на болните амбиции на македонските братя станаха и още известни личности, чиито баби и дядовци според тях са от Балканите.
Сред дългия списък на жертвите на македонците фигурират и имената на Джена Елфман и Дениз Ричардс с роднини в Хърватска, Мила Йовович с баща черногорец и Коко Остин с баба и дядо от сръбски произход.

Източник: razkritia.com