Външният министър опита да обвини медията в манипулация.

И на Кристиан Вигенин му хрумна да подкара познатата частушка: „Медиите лъжат, нас всички ни обичат!”, но не му се отвори парашута!

Външният министър се опита да се позабавлява във Фейсбук с протестиращите, но май не се усети, че ще засегне друг освен неважната за него тълпа пред парламента. Вигенин тънко и аристократично ехидно написа в социалната мрежа: „Днес броят на протестиращите срещу кабинета и на подкрепящите го пред НДК се изравни, на БТВ даже им се наложи да ползват архивни кадри. Време е емоциите да минат на заден план, да седнем на сериозен разговор с представители на протеста и да обсъдим как да приложим разумните искания”wiginin

То червените не обичат някой да протестира срещу тях, но и медийните гиганти не обичат подобни шегички. Госпожа Люба Ризова не изчака ПРът на медията да й помогне и наказа министъра за майтапчето.

Директорът на „Новини и външни предавания” отговори на обвиненията така:
люба ризова 300x158 Вигенин РАЗЯРИ шефка в bTV! Люба Ризова: #извинисебе !
Като се има предвид обичайната политика на властимащите последния месец и нещо, едва ли госпожата ще получи подобаващо извинение. Най-много и срещу нея да излезе някакъв компромат в официозите на управлението. За сметка на това пък няма да имаме никак скучно лято. Дори отпускарският август ще бълва сензационни материали и големи букви на първа страница!
Източник:razkritia.com