Баща на две деца извърши най-ужасяващото нещо в живота си, за да отмъсти на своята съпруга, пише за отвратителното престъпление сайтът trud.bg

Става ясно, че мъжът решава да накаже по някакъв безподобен начин своята половинка, след като двамата се разделят.

dete

В отчаянието, яростта и мъката, които го обземат до състояние да не може да контролира действията си, той измисля най-ужасяващия план, чрез който да даде безподобен урок на жената, която до вчера е била любовта на живота му. За тази цел решава да отнеме завинаги най-скъпото, което съществува на света за една майка – нейните деца.

Кошмарната му идея е да убие малчуганите – 3-годишно момиченце и неговото 18-месечно братче, които са и негови собствени деца. Планът му е осъществен, след като той собственоръчно приготвя примките за невръстните си рожби и ги обесва, смятайки, че по този начин отмъщава подобаващо на съпругата си.

Малко по-късно на мястото на ужасната трагедия пристигат силите на реда, които обаче единствено констатират случилото се, заварвайки бездиханните тела на двете деца и изпадналия в умопомрачение техен баща, суетящ се наоколо. Той приготвя примка и за себе си, но така и не се решава да отнеме живота си.

Източник:chudesa.net