Чаровната девойка е продала девствеността си за повече от 30 000 долара, след като обявила меко казано необичайната си „стока” в интернет сайт за търговия.

Тийнейджърка обяви и продаде най-свидното си. Чаровната руска девойка е продала девствеността си за повече от 30 000 долара, след като предложила тази, меко казано необичайна „стока” в сайт за онлайн търговия, съобщи „Дейли Мейл”, цитиран от БЛИЦ.

18-годишното момиче е действало с прозвището „Статухина” в интернет портала, където тя е рекламираланай-свидното си, определяйки го като „ново и неизползвано до момента”.prodan

Заваляли обяви. Според регламента, спечелилият наддаването е трябвало да се срещне с момичето в хотел в Красноярск. Там е щяло да се случи „изпробването” на обекта на сделката и съответното разплащане за нея. По данни на руската полиция, която се е заела с разследването на този случай, купувачът не е извършил престъпление и затова няма да се повдигне обвинение срещу него.

Девойката е написала, че имала спешна нужда от пари и затова продава най-свидното си. Момичето предлага и документ, който да удостовери, че никой друг не се е възползвал от „стоката й”, предложена за продан. В момента на сделката, в хотела, тя ще предостави на купувача своя „сертификат”, а той ще й плати сумата. След това ще бъде организирана и самото „тестване”.

Оказва се, че щастливецът, който е спечелил онлайн наддаването носи името Евгений Волнов, който с удоволствие е платил повече от 3 100 щатски долара повече от началната тръжна цена от 30 000 долара.

Източник:chudesa.net