Шефът на СЕМ Георги Лозанов сладко си опъва от фаса без окото да му мигне.

Безочие и безсрамие!

Така потребители определиха постъпката на Георги Лозанов, който беше спипан да пуши в заведение.Сайтът stigabe.com разпространи компроматното видео и то вече събира множество негативни коментари в мрежата.Прави впечатление, че в ресторанта явно няма забрана за пушене, защото за учудване на мнозина и други си пафкат спокойно. Острото недоволство обаче е насочено срещу Георги Лозанов, който е известен като Гого Папийонката, тъй като той е обществена личност и следва да дава пример.SEM

Закони ли?! Не, в България законите не се спазват, даже напротив! Шефът на СЕМ сладко, сладко си опъва от фаса и си бъбри с компанията на масата, а не се забелязва някой от персонала да му прави забележка. Ясно е, че не става дума за никакво изключение, а е нещо нормално тук да си запалиш цигарата.

Razkritia не за първи път попада на арогантно и демонстративно нарушение на наредбата за тютюнопушене, но нещата изглежда, че отдавна са излезли извън контрол. Яростната война между пушачи и непушачи само се обостри след въвеждането на ветото, но не доведе до нищо особено като последици. Много собственици на кръчми в страната редовно биват глобявани, но вътре пак се дими напук на ограничението.

А вие как намирате изцепката на Георги Лозанов?

Източник:razkritia.com