Най-странното бебе ще се роди съвсем скоро.

Всички знаем за Иисус Христос и непорочното зачатие на майка му Дева Мария. Това е било преди повече от 2000 години. В наши дни обаче то ще може също да се осъществи. Всъщност не точно в наши, а след 4 години. Най-големите умствени капацитети на Земята изказват пред списание „Форбс” своето становище относно това какво предстои на света през това десетилетие.

Учените твърдят, че през 2017 година ще се роди първото бебе без биологичен баща.

bebe

Медицината ще направи истинско чудо. За оплождането на жената ще се използва синтетична сперма, която ще бъде получена от стволова клетка на майката. По този начин вече мъжът ще стане излишен за забременяването и така дори може да се окаже непотребен за много жени, защото почти всяка дама желае да стане майка, независимо от начина.

Прогнозата на тези учени може да се счита за сигурна, защото те познаха за миналата година, че човек без крака ще спечели олимпийско злато, както и стана, когато Оскар Писториус триумфира в Лондон.

Зачатието без мъж е добра новина за всички самотни жени, които не могат да си намерят своя половинка. През 2017 година явно щастието ще озари и техния живот.

Източник:chudesa.net