Момичета, които са се ваксинирали, се оплакват от епилептични припадъци, кръвни съсиреци и възпаления на мозъка

Ужасяващи новини изправиха на нокти стотици хиляди жени по цял свят. Широкорекламираните ваксини против човешки папиломен вирус се оказаха… смъртоносна! 44 момичета са починали след като върху тях са били тествани въпросните ваксини. Шокиращата новина беше споделена лично от създателката на ваксините Гардасил и Церверикс доктор Даян Харпър.

waksina

На 4-та Международна обществена конференция по ваксинациите, която се проведе в Рестън, Вирджиния, Харпър сподели, че на съвестта й тежи смъртта на 44 момичета, починали по време на експериментите. Голяма част от доброволките пък, които са имали късмета да оцелеят, се оплакват от странични ефекти като епилептични припадъци, възпаления на мозъка, кръвни съсиреци и лупус.

Друг специалист в областта – Сара Кейн също се противопоставя на ваксината. Според нея няма никакво научно доказателство, че ваксините предотвратяват появата на рак. Нещо повече, Кейн ги окачествява като безполезни и смъртоносни. Експертът твърди, че те могат да повлияят едва 4 щама от 40-те, причиняващи раково заболяване, предават от ПИК.

Ваксините срещу човешкия папилома вирус са на пазара от 2006 година. И въпреки много негативни коментари за действието им, все още много жени избират да си ги поставят.

Източник:razkritia.com