Душите на загиналите в самолетна катастрофа израелци витаят в имота на пророчицата от Рупите!

Мистерията на Рупите ще остане неразгадана за години напред. Ванга си избра мястото, но така и не обясни на никого защо точно тук реши да гради храм – пише „Уикенд”.Според местна мълва, духове превзели къщата на пророчицата. Те били на покойници от Израел, загинали при самолетна катастрофа през 1955 г. vangaСамолетът бил свален с ракета земя-въздух в пограничния район. Останките паднали в Рупите. Тогава комунистическите власти не дали гласност на трагедията и аеропланът бил записан в графата „безследно изчезнали”.

Според неофициалната версия пилотите на израелския самолет били натоварени от еврейските тайни служби със задачата да направят няколко важни снимки. Затова и леко се отклонили от траекторията си. Нашите военни заподозрели вражеска диверсия и в изпълнение на служебния си дълг задействали системата за противовъздушна отбрана. В резултат на това загинали 58 души – мъже, жени и деца.
Местните твърдят, че духовете на жертвите и до днес не намирали покой. С някои от тях ясновидката разговаряла приживе. Те й споделили, че страдат, задето не са погребани и близките им нямат информация за тях. В Рупите твърдят, че Ванга е знаела цялата истина за катастрофата, но е била предупредена от комунистите да мълчи – отбелязва изданието.

Източник:razkritia.com