Вещица, измъчвана от свои разгневени съселяни с нажежено желязо и клещи, по-късно изненадващо заяви, че е убила и изяла сърцата на няколко мъже, опитали се да я нападнат, пише за шокиращия случай blitz.bg

Историята се разиграва в Папуа Нова Гвинея, където селяни набеждават една местна жена, че е убила и изяла сърцето на местно дете. Те я залавят и събличат чисто гола, след което я подлагат на различни мъчения, за да я накажат – изгаряне с нажежено желязо, наръгване с нож в гърдите и отрязване на лявото ухо с ножици.we6tica

По време на гаврите вещицата започва да крещи и заявява на шокираните си мъчители, че е убила и изяла сърцата на няколко техни приятели, след като те правят опит да я нападнат.

По-късно един от очевидците, присъствал на мъченията в селото, разказва, че жената не показва каквото и да било страдание, дори и когато кожата й е изгаряна с нажежено желязо.

След като задоволява жаждата си за мъст, разгневената тълпа решава да убие магьосницата, запалвайки я жива – наказание, което застига заподозрените в черна магия в Папуа Нова Гвинея. Тъкмо тогава обаче в селото пристига полиция и я спасява от сигурна смърт.

Източник:chudesa.net