Майкъл Джексън още броди сред живите

Шокиращо изявление в телевизионно предаване направи Ла Тоя Джексън, която е сестра на мегазвездата Майкъл Джексън. Тя заяви, че починалият и брат все още е сред живите. Духът на Майкъл обитавал своята къща, твърди тя. Нощем чувала как някой играе степ. Джако приживе танцуваше степ няколко пъти на седмица, казва сестра му. Сега се чуват същите звуци от танците, но физически не се вижда никой в стаята му. По всяка вероятност става въпрос за неговия дух, убедена е Ла Тоя.

michael jacksonДругото нещо, което навява на мисълта за духа на Майкъл Джексън в къщата, е кучето на входа. Всяка вечер то лаело под прозореца на Краля на попа. Всеизвестно е, че животните усещат необичайни присъствия. Затова се счита, че кучето усеща духа на Джако. Може обаче и друго присъствие да буди неговото неспокойство, няма как да се разбере, защото все пак кучетата не говорят.

След 2 месеца ще се навършат 4 години от телесната смърт на Майкъл Джексън. Той обаче едва ли някога ще умре напълно, защото остана в сърцата на милиони хора по света. Неговите златни хитове не ще бъдат забравени, това е сигурно.

Източник: chudesa.net