Шокиращ видеозапис разобличи най-грозната част от нрава на Волен Сидеров. В предаването “ДикOFF” по Нова телевизия лидерът на “Атака” лъсна по бели гащи, благодарение на няколкоминутен клип от архива на Канал 3.

Повод за излъчването на видеото стана упоритият отказ на Сидеров да гостува на Сашо Диков. В отговор водещият показа кадри от Министерски съвет, заснети в деня, когато атакистът потроши държавен инвентар в опитите си да се срещне със служебния премиер Марин Райков.

Записът показа как Диков се възползва от случайната си среща със Сидеров и настоятелно го кани в студиото на Нова телевизия. Вместо отговор той получи тежка рецензия за журналистическите си умения. Когато обаче Волен разбра, че камерите запаметяват диалога, внезапно излезе от релси и започна да крещи пред десетки свидетели.volen

“Мишка нещастна” бе само една от произнесените от него обиди. Той ококори очи и зареди клетви и срещу гостите на Диков: “Ти си смел само пред онези педалчета, които ти идват в студиото”, изкрещя Сидеров.”Мишна нещастна, аз съм се доказал. Ти, докато си бил в ДС, аз съм се доказал. Няма как да хвърлиш кал по мен, щото ти си в калта, лайномет!”, продължи Волен.

Въпреки изхабената енергия той така и не успя да въвлече Сашо Диков в стила си. Водещият запази хладнокръвие и запази хладнокръвие до самия край на просташката, отвръщайки на необузндания си опонент в спокоен тон.

Източник:blitz.bg