Мястото на Жени Калканджиева е в затвора, категоричен бил арестуваният Росен Чолов.

Жени Калканджиева може и да си намери майстора и скоро да се озове в затвора!

Собственичката на модна агенция „Визаж” е наричана под сурдинка Шефката, а арестуваният преди месеци за сводничество Росен Чолов бил категоричен, че тя също трябва да отговаря за тайната им търговия с красиви жени, пише изданието HotArena.

„Защо Жени още не е с белезници? Тя не е ли запозната какво се е случвало?!”, риторично попитал мъжът на приятелката й Ирена Милянкова – Росен Чолов. Той на практика бил изключително учуден, че Жени Калканджиева се е отървала от ръцете на полицията.

Главатарите на FH1 и „Май Ейнджъси“

jeniстанаха жертви при спецакциите, а модните агенции се оказаха просто техен параван. Манекенките са предлагани скъпо на господа с възможности, а Росен Чолов недоумявал как Жени Калканджиева не е изгоряла и се е измъкнала.

След като собственика на FH1 пропя, че е пробутвал и момичета на „Визаж”, която ръководи Жени, нещата стават още по-съмнителни, четем във „Всеки ден”.

Чолата е бивш главен букер на „Визаж”, а след това поема бизнеса с елитни моделки самостоятелно. Това става, когато той постъпва в престъпната група на братята Маргини, за което е абсурд точно Жени Калканджиева да е останала в неведение, коментират запознати с крими историята.

Участничката в „Къртицата” обаче вероятно си е опекла добре работата, а преди време рязко се разграничи от FH1. В момента тя се подвизава в Базата на шоуто и не спира да тресе ефира със своите пиянски скандали. До нея вече й прави компания и Ирена Милянкова, с която са си много близки. Твърди се, че тъкмо Жени Калканджиева уредила Ирена да влезе в „Къртицата”, за да изкара някой лев, защото откакто Чолата е закопчан, тя едва успявала да гледа многобройната си челяд.

Източник:kliuki.net