Илиан Тодоров недоволства, протестиращите били твърде шумни

От “Атака” продължават с нелепите нападки срещу протестиращите. За изненада на всички обаче този път изцепката не принадлежи на лидера на партията Волен Сидеров. Депутатът Илиан Тодоров заяви, че е безкрайно възмутен от шума, който демонстрантите вдигат всяка вечер по улиците на столицата.

Според Тодоров мирният протест на хората е прекалено шумен и нарушава спокойствието на останалите. Депутатът е категоричен, че вината за това е на кметицата на София Йорданка Фандъкова. atakistТодоров е категоричен, че градоначалникът е длъжен да осигури реда и мира в столицата. А Фандъкова изобщо не спазвала задълженията си и по този начин грубо потъпквала закона.

Тодоров иска от Фандъкова да прекратява протестите веднага щом мине 22 часа. Макар софиянци да са категорични, че протестиращите изобщо не са шумни и действително протестът им е мирен и спокоен. Въпреки това атакистът се закани, че поведението на кметицата изобщо не отговаря на начина, по който трябва да реагира един градоначалник. И обвини за това партията, която я издигна – ГЕРБ.

Източник:razkritia.com