„Евробабите от Забърдо” са го видели почти като осъвременената версия на Крали Марко.

Бареков толкова си повярва, че започна да говори за себе си в трето лице!

Това се случи не просто като обяви оттеглянето си от политическата сцена и намерението си да вкара държавата в ред, а когато небезивестните „Евробаби” създадоха „народна песен” за него.Такава привилегия до момента има само Барак Обама, но и той не се ползва с доверието на родопчани като вездесъщия Бареков. Като същински Крали Марко местните му вмениха, че е „Спасителят на Родопите”, звание, което явно му се хареса и го усвои моментално.babi

В този момент нищо не му попречи да отрази милата среща на събора в Забърдо, в която да заговори за себе си в трето лице.Бареков има амбициозен план да прокара Държавна стратегия за високопланинските селища, която да върна младите обратно. Почти като Сидеров има свой План, в който са включени не просто 100 лева детски надбавки, но и еднократна помощ от 1000 лв. за раждане на първо дете и 2000 лв. – за второ, безплатни дърва за огрев във високопланинските селища, безплатно здравеопазване за пенсионерите.

Благите му намерения, собственоръчно свалената власт на Виденов, обръщението към Ердоган и куп други шумни, публични и мащабни прояви в крайна сметка заслужиха патоса и труда на „Евробабите”.

Източник:razkritia.com