Само бързата реакция на полицаите попречиха на провокатор да се вреже в тълпата с изваден нож.

Скандално видео под различни наименования плъзна като пожар в мрежата. На него самопровазгласилият се за Глас народен Николай Бареков се „консултира” с популярни лица от криминалния контингент и им….плаща за „съветите”.

Позорният клип обикаля потребители и специализирани групи #ДАНСwithme, а за жителите на Русе и област лицата в него са лесно разпознаваеми. Първият „консултант”, който разговаря свойски с Бареков е Главата на бойния отряд, която нападна журналистката Миролюба Бенатова.

бареков плаща 300x200 Виж как Бареков цака на престъпниците, да създават проблеми на протестите! (ВИДЕО)

Гласът на народа оценява подобаващо служителите и съветниците сиbarekov
Новата му роля е да координира провокациите на протестите. Отрядът му се нарича “Свобода” и според местните има какво да разкаже за търговията на кокаин.С въпросния Бисер Петното се обяснява особената гражданска активност в Русе. Останалите участници в разговора са Бойко Никифоров и Венци Чикагото.Ако не ви направиха неприятно впечатление нито дружеския разговор, нито „хонорара”, който им се плаща кеш, ще ви е интересно какво казаха за тях активисти на #ДАНСwithme.

 

Постоянни в протестите лесно разпознаха Петното и компанията му. Хората са ги освирквали и изолирали, така че да ги направят видими за полицията. Това обаче не им е попречило да се вмъкнат на срещата с Орешарски с гражданските организации.

Междувременно снощи полицаите в последния момент успяха да задържат провокатор, който с изваден нож се опита да се вмъкне сред протестиращите. До края на демонстрациите бяха изолирани цели четири групи от хора, които не бяха там, за да демонстрират просто гражданска позиция и недоволство.

Ултраси, охранители от орбитата на Златко Баретата и спортисти се опитаха да се слеят с останалите граждани, но демонстрантите не се оставиха да бъдат въвлечени. Ако се чудите какво провокира тези хора да окървавяват мирните протести, може би пак трябва да изгледате видеото!

Източник:razkritia.com