Срам и позор в навечерието на Великден! Но двама братя българи си спретнаха кървав екшън.

При това не са младоци, а хора на възраст. А. И.  на 74 години,  а по-малкият  е на 58 години, писаха в novini.bg.Двамата се скарали за земи. Вбесен, баткото грабнал нож и нападнал своя по-малък брат.

Драмата се разиграла в 09:30 ч. днес сутринта,  в с.  Горна Кула. На мястото на инцидента пристига патрулка от РУП – Крумовград.

Двамата братя са разтървани, оръжието на престъплението е иззето като веществено доказателство. Пострадалият брат е получил доста прорезни рани по лицето. Той е настанен в болницата на Крумовград.policiq

По случая е образувано досъдебно производство.

Днес станаха няколко тежки катастрофи. В Кресненското дефиле се блъснаха два леки автомобила. Имаше ранени три жени, двама мъже и едно бебе.

Всички те са настанени в болница. Стискаме палци всички тези хора да се оправят и да излязат здрави от болницата.

Днес беше погребението на Камен Сарафов от Габрово, който боледува от рак и за когото бяха направени редица благотворителни инициативи.

Камен страдаше от рак на костите – Сарком на Юинг, който го унищожи.

Арх. Камен Сарафов беше изключително активен и обществено полезен млад човек. Той ръководеше фондацията StartUP, имаше собствено архитектурно бюро, в което работеха 10 млади специалисти. В свободното си време арх. Камен Сарафов преподаваше Autodesk на бъдещите специалисти поархитектура  в УАСГ.

Източник:chudesa.net