Валерко тотално скъсва с футбола, вече е с нов имидж!

Футболистът ни Валери Божинов съвсем го закъса с футбола и очевидно вече няма да го бъде. Но както е казал народът, всеки край е ново начало…. Божинов ще става актьор и ще завладява световните сцени с “таланта” и харизмата си, научи Kliuki.bg.valeri

От доста време насам в кариерата на футболиста ни Валери Божинов се забелязва невероятен спад. В момента Валерко играе за втородивизизонен отбор и очевидно няма надежди да се извади от кашата, в която сам се забърка. Именно затова Божинов реши, че това вече не е неговото призвание и ще си смени професията. Ритнитопковецът ще си изкарва хляба като актьор и има намерение да предизвика фурор в българското кино.

По всичко личи, че Божинов вече е твърд в намеренията си и съвсем скоро ще го гледаме в някой български сериал по телевизията. В момента обаче се чудите какво мисли за решението му съпругата му Николета Лозанова. Плеймейтката още от сега е започнала със скандалите и е готова на всичко, за накара Валери да продължи с футбола. Ако случайно това не стане, Госпожа Божинова е категорична, че няма да се върне в България. Това означава, че Валерко може да пробие и в италианското кино, кой знае…..!?

Източник:lubopitno.org