Мобилният оператор е напълно категоричен в решението си

Един от най-големите мобилни оператори в България – Мтел взе изненадващо, но категорично решение. Постъпката му ще донесе огромни неприятности, но фактът си е факт. И действието вече е направено.

Скандалът, който ще бъде предизвикан, е свързан с уволнението на служители в компанията, които години наред заемаха високи постове. А това са шефът на дирекцията “Бизнес решения” Евгени Каракановски, който работи в Мтел вече близо десет години.mtel

Другият, който ще последва съдбата му, се нарича Деян Пеловски и доскоро взимаше заплата като мениджър на звеното „Управление на продажбите”. Стажът на Пеловски също е доста завиден като от далечната 97-ма година до днес той е бил стриктен и уважаван кадър на компанията.

Оставката си ще бъде принуден да даде и Стефан Георгиев, заемащ поста шеф на звеното „Управление на стойността”. Макар че работи в Мтел доста по-отскоро в сравнение с другите двама, той досущ като тях е бил признат за ценен кадър и уволнението му навежда на много въпросителни.

В Мтел обаче няма само уволнения, а и назначения. На позициите на тримата изгонени ще застанат Андреас Елснер и Танасис Кацерубас, които от утрешния ден ще поемат и въпросните овакантени постове, наред с предишните си задължения към мобилния оператор.

Източник:razkritia.com