Дългия реши да изкара нов хит!

Сценаристите от „Шоуто на Слави” взеха на прицел известния пластичен хирург д-р Енчев. Подигравателната песен има за цел да осмее практиката на прословутия доктор, който сам си навлече неприязънта и гнева на обществото.

Тази седмица Мариан Бачев влезе в ролята на д-р Енчев, а екипът на Слави Трифонов се беше постарал с текста на песента. Ето част от текста: „С мен няма джаста – праста ще те тунинговам,  силиконче вляво-вдясно и си готова”. Музиката на творението на Трифонов е същата като на безспорния корейски хит „Гангнам стайл”.slavi_trifonov141

По време на изпълнението на Мариан Бачев на помощ му се притекоха две хубави момичето, които танцуват до Бачев, който в ролята на д-р Енчев често посяга с ръце и опипва красавиците. Според музикални фенове има възможност музикалният проект на Слави да се превърне в безспорен летен хит.

Според други д-р Енчев си е заслужил подигравките. Прословутият доктор влезе в общественото полезрение с безвкусните си рекламни билбордове, които беше разпръснал из цялата страна.

Надали скоро ще се забрави призивът от въпросните билбордове: „Прекалено красива съм, за да работя, благодаря ви д-р Енчев”.  Но и в този случай правилото, че няма лоша реклама, се потвърди.

Източник:lubopitno.org