Искали да арестуват депутата за непристойно поведение, негова депутатка отрича резила

Волен Сидеров за пореден път вдига грозен скандал в чужбина и рискува да бъде арестуван.

Лидерът на „Атака” използва гастрола си в Брюксел, за да демонстрира власт на гърба на обслужващ персонал. След резила му в самолет на „Луфнтханза”, за който Капка трябваше да го оправдава, поредното му пътуване зад граница е белязано със скандал в ресторант.

На „показното” в заведение на площад “Гранд Плац” присъствали и други български депутати. Сидеров решил да почерпи хората си, но постоянно бил недоволен от лошото обслужване и крещял: “Where is the boss?”. Ситуацията стигнала до там, че лидерът в последна фаза на истерията си започнал да излива бутилки в съдовете за десертите и да заплашва персонала, цитират очевидец NOresharski.com.volen

В крайна сметка Сидеров отказал да плати сметката, управителят заключил ресторанта и се обадил на полиция. Депутатите от “Атака”, които до момента кротко брали срам без да се намесят, решили просто да си платят дължимите 1600 евро. Пристигналата на място полиция не могла да направи нищо и да санкционира скандалджията, заради дипломатическия му имунитет.

Липсвала официална информация за грозната сцена, но евродепутатите ни до един били уведомени. Атакистите отпътуваха до Брюксел в сряда, за да протестират срещу германския евродепутат Дорис Пак, която нарече партията им расистка и антиевропейска организация. Нито един евродепутат обаче не благоволи да ги приеме.

Единственият, който отговори на журналистическия интерес към случилото се, е атакистката Миглена Александрова. Депутатката не се отелила от групата нито за момент и със сигурност можела да заяви, че подобен резил не се е случвал. Целта била проста – отново да очернят името на „Атака”.

Източник:razkritia.com